Daruvarske toplice dobivaju novi prostor za fizikalnu terapiju

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju, Daruvarske toplice, uskoro će dobiti novi prostor za provođenje fizikalne terapije. Do kraja veljače u potkrovlju će se, na nešto više od 100 četvornih metara, urediti nova dvorana za grupne vježbe, dok će se postojeća   prenamijeniti za individualne vježbe, uz individualan pristup pacijentima.

Također će se urediti i prostor za individualne privatne terapije, odnosno provođenje miofacijalne i InterX terapije. Uvelike će to olakšati organizaciju rada i omogućiti prijam većeg  broja korisnika usluga, uz istovremeno zadovoljavanje epidemioloških uvjeta.

Sukladno terminskom planu završeni su radovi u predprostoru garderobe bazena. Na 90 četvornih metara postavljene su nove protuklizne pločice, kako bi se prije svega povećala sigurnost pacijenata.

Ukupna vrijednost radova je 624.708,13 kn (s PDV-om). Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije sufinancira ih s 350.000 kn, dok će ostatak osigurati Bjelovarsko- bilogorska županija, kao nositelj projekta.

-Daruvarske toplice, perjanica zdravstvenog turizma zajedno s osnivačem, Bjelovarsko- bilogorskom županijom, stalnim ulaganjima nastoje podići kvalitetu usluge i povećati konkurentnost kako bi zadržali poziciju regionalnog tržišnog lidera zdravstvenog turizma – poručuju iz Toplica.

FOTO: Daruvarske toplice


PODIJELI S PRIJATELJIMA!