Podjela spremnika za korisni otpad 22.02. – 25.02.2022.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Darkom d.o.o. obavještava građane grada Daruvara da će od 22.02. do 25.02.2022. godine (UTO – PET), nastaviti s podjelom spremnika za biootpad.
U navedenom razdoblju, Darkom d.o.o. dijelit će mini spremnike zapremine 20 L korisnicima, odnosno kućanstvima u višestambenom objektu namijenjene za prijenos bioorazgradivog otpada iz kućanstva do zajedničkog spremnika koji će se nalaziti na javnoj površini ispred višestambenog objekata.

Mini spremnici će biti dijeljeni korisnicima u sljedećim višestambenim zgradama na lokacijama: Trg Franje Tuđmana, Ivana Mažuranića i Petra Preradovićeva (tzv. Sajmište), Petra Zrinskog, Stjepana Radića, Ante Starčevića, Šetalište Ivana Meštrovića, Gajeva, raskrižje Gajeva i Masarykova.

Mini spremnici će biti dijeljeni korisnicima putem predstavnika stanara, na način da će predstavnici zadužiti sve spremnike za svoj ulaz u višestambenom objektu (zgradu) te podijeliti svim stanarima.

Podsjećamo da se spremnici za BIOOTPAD za sada ne prazne. O datumu početku odvoza BIOOTPADA, putem smeđih spremnikPoa, obavijestit ćemo Vas putem novog rasporeda odvoza i edukacijskog letka.

Za sljedeća naselja tj. gradske kvartove, obavijestit ćemo vas putem medija te naših službenih web i Facebook stranica.

Za sve informacije ili upite možete nam se obratiti putem elektroničke pošte na e-mail adresu: otpad@darkom-daruvar.hr ili putem kontakt broja: 091 6440 180.

Isključivo odvojenim prikupljanjem otpada i njegovim iskorištavanjem, našoj djeci ostavit ćemo ljepši i čišći okoliš.
Za ljepši Daruvar!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!