Kreirajte novu sezonu događanja u Inkubatoru ideja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Jesen je vrijeme kada malo usporimo, kada se okrenemo i shvatimo da je iza nas devet ili deset mjeseci. Tada zastanemo i pogledamo što smo sve radili, gdje smo bili i kamo idemo. Prisjetimo se planova i ciljeva koje smo imali na početku godine i pogledamo što smo ispunili, ostvarili, gdje smo podbacili i kako to možemo popraviti prije nove sezone.

Jesen je doba evaluacije, ali i nove inspiracije. Zove nas na nove početke, isprobavanje novih stvari, upoznavanje novih ljudi… Potiče nas na promišljanje, na kreativnost, da se trznemo, da krenemo u nešto novo, damo sami sebi vjetar u leđa i hrabro zakoračimo u novu sezonu.

Inkubator ideja ove jeseni zaokružuje jednu uspješnu sezonu avantura, događanja, predivnih poznanstava i novih suradnji. Kroz proteklu godinu učili smo kako podići poslovanje svoje organizacije na višu razinu – kako predstaviti sebe i svoju poslovnu ideju, kako privući kupce, pronaći alternativne izvore financiranja, probiti se u digitalnom svijetu… Ali smo se i zabavljali. Na putopisnim predavanjima obilazili smo daleke i egzotične zemlje, kroz vježbe za lice i tijelo, te radionice pripreme zdrave hrane i prirodne kozmetike učili smo brinuti za naše zdravlje, oslikavali smo čarobnu svilu, zajedno smo se pripremali za Božićne i Uskrsne blagdane… Upoznali smo brojne inspirativne Bjelovarčane ali i predavače i sudionike aktivnosti iz drugih gradova. Bilo je tu puno rada, ali i puno smjeha, pozitivnih emocija i poticajnih iskustava.

Što dalje? Kako bi nadolazeći ciklus aktivnosti Inkubatora ideja bio još uspješniji pozivamo Vas da se javite sa svojim prijedlozima, idejama, zamislima o tome koga želite vidjeti ili slušati na nekom od predavanja ili radionica. Ili možda želite da drugi čuju Vas? Poduzetnik ste i tražite mjesto na kojem ćete svojim sugrađanima predstaviti čime se bavite? Imate zanimljiv hobi i želite pozvati druge da Vam se pridruže? Javite se i pokažite što znate 🙂

Pišite nam na dcinkubator.ideja@gmail.com . Predstavite nam sebe i ono čime se bavite poslovno ili privatno. Predložite koga želite upoznati ili što novo želite naučiti i postanite i Vi sukreator događanja u novoj sezoni. Vidimo se u Inkubatoru ideja!

Inkubator ideja – projekt koji se sufinancirala Europska unija

Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva nositelj je EU projekta pod nazivom Inkubator ideja čija je ukupna vrijednost 1.994.857,17 kn. Projekt je sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda iznosom od 1.695.628,59 kn te iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (na pozicijama Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske) iznosom od 299.228,58 kn. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Bjelovarskog centra za razvoj civilnoga društva. Više informacija o fondovima Europske unije možete saznati web stranicama www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!