Hrvatske šume darivale Udrugu osoba za Down sindrom: Srce nam je kao najveći hrast!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Božić je vrijeme za obitelj i prijatelje, vrijeme darivanja. Povezujući te dvije činjenice Hrvatske šume d.o.o. i ove su godine, sada već tradicionalno, odlučile darivati svoje prijatelje – Udruge osoba za Down sindrom.

„Naše prijateljstvo traje dugi niz godina, a na nama je da to prijateljstvo njegujemo i razvijamo zajedničkim snagama. Naime, osobe s Down sindromom i nas šumare veže posebna veza, prvi dan proljeća (21. ožujka) datum je kada obilježavamo dva, za nas najvažnija, međunarodna dana – Dan osoba s Down sindromom i Dan šuma. Upravo nas ta činjenica podsjeća da smo svi mi dio ljepote prirode i da ju svatko od nas čini ljepšom, a na poseban način to čine djeca s Down sindromom“ istaknuo je Nediljko Dujić, predsjednik Uprave Hrvatskih šuma. Nastavljajući ovu lijepu blagdansku tradiciju Hrvatske šume podijelile su poklon pakete i božićna drvca članovima udruge.

„Za nas je ovaj čin mali znak pažnje prema našim prijateljima, a vidjeti njihovu sreću vodilja nam je i motivacija da održimo tradiciju živom svake godine“ rekao je predsjednik Uprave.

Predsjednica Udruge za sindrom Down Natalija Belošević rekla je kako je „jedan od ciljeva udruge koja okuplja osobe s Down sindromom i njihove obitelji upravo stvarati okruženje u kojem će svi ljudi prihvatiti i prepoznati vrijednost i dignitet svih osoba s Down sindromom. Zato smo posebno zahvalni tvrtki Hrvatske šume d.o.o. koje upravo to dokazuje te naše članove, tradicionalno, velikodušno dariva božićnim darovima. Naša suradnja i prijateljstvo traje već godinama, a posebno nas vesele ovakvi susreti koji zasigurno obogaćuju sve nas, kako Hrvatske šume tako i članove udruge. Iskreno se nadamo da ćemo ove godine nastaviti i s druženjem koje zajednički organiziramo u povodu 21. ožujka i proslave dvaju naših međunarodnih dana“ istaknula je Belošević.

„Broj 21 je naš zajednički broj, zato smo i ove godine, darivanje upriličili 21. prosinca, na prvi dan zime. Svima nama u Hrvatskim šumama srca su nam zasigurno kao najveći hrast“ rekao je Dujić te poželio svim članovima udruge, njihovim obiteljima i voditeljima sretan, blagoslovljen i miran Božić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!