S novom lokacijom, za neke vodne usluge promijenjeni su i brojevi telefona

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Gotovo svima je poznato da su Vodne usluge su gradska firma, isporučitelji javnih usluga u Bjelovaru, ali i na području susjednih Općina. Kupili su prije nekog vremena zgradu bivše uprave Elektrometala. Neko vrijeme bila je prostor za druge poslovne subjekte, prostor je adaptiran i vodne usluge su preseljene na tu lokaciju.

– Sve što smo radili na lokaciji Ferde Livadića, radimo i ovdje. Na usluzi smo građanima u funkciji gradskog servira i na novoj lokaciji – kaže Ivan Ivačić, direktor bjelovarskih Vodnih usluga i pojašnjava da nema mjesta za zabrinutost građana jer sve račune mogu platiti na staroj lokaciji.

Plaćanje na obje lokacija

– Još se računi mogu platiti na blagajni Komunalca, tamo smo prisutni dok ne stvorimo uvijete na novoj lokaciji za premještanje blagajne. Ideja je da se računi i Vodnih usluga i Komunalca mogu platiti na dvije lokacije, u Rusanovoj i Livadićevoj – pojašnjava i dodaje kako će o tome i građane na vrijeme izvijestiti.

Do tada, računi se plaćaju na lokaciji Ferede Livadića. Ključno je napomenuti da su se brojevi za korisnike, a vezane za Vodne usluge, zbog promjene lokacije mijenjali.

Ključni kontakti

– Vodomjerna služba je na broju 215-603 i tu građani mogu dojaviti stanje brojila i provjeriti obračun potrošnje vode. Naplate i reklamacije su na 215-722 i 215-712. Tehnički uvjeti za priključenjem novih korisnika su na 215-720. Šteta i kvarovi se i van radnog mogu prijaviti na 099-390-7956 – kaže Ivančić i poručuje kako su Vodne usluge pokrenule i novi investicijski ciklus a evo i kako on napreduje

Nastavljaju se radovi

– Vezan je uz radove na rekonstrukcije uličnih cjevovoda. Radi se u Vukovarskom naselju i na Boriku. U tijeku je izgradnja zamjenskog cjevovoda od Delova, naših bunara do Srednjoškolskog centra, koji je dugačak gotovo 20 kilometara, odnosno 19,6 kilometara. I na tom projektu već traju građevinski radovi, dakle riječ je o fizičkoj realizaciji – pojašnjava.

Traju i radovi na uređaju za pročišćivanje otpadnih voda. Ishođena je građevinska dozvola baš za te radove, a već su završili oni koji su prethodili uređenju samo pročistača.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!