Filipović: Škoro bi cijeli Zagreb pretvorio u svoju parking zonu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kandidat HDZ-a na lokalnim izborima u Gradu Zagrebu Davor Filipović iznio je dio svog programa za upravljanje gradom i komentirao kandidaturu Miroslava Škore na lokalnim izborima.

“Mislim da će Miroslav Škoro dobiti etiketu najhrabrijeg političara u Hrvatskoj jer je mjesecima skupljao hrabrost i tek nakon što se jučer uvjerio da je pokojni gradonačelnik pokopan, najavio je svoju kandidaturu. Najhrabriji je i iz razloga jer ne znam nikoga tko je odlučio srljati u treći izborni poraz u nizu. Podsjećam da je sudjelovao na Adventu, a svi znamo kako su se dodjeljivale kućice. I što sad? Nije dovoljna jedna kućica, nego pet ili deset? Našim je sugrađanima naplaćivao najskuplji parking u Zagrebu ispred bolnice. Nije dovoljan jedan parking, treba cijeli grad uzeti za parking”, pitao je Davor Filipović u obraćanju novinarima kako je prenio N1.

Filipović je istaknuo i da je četiri godine u Skupštini kritizirao i nudio rješenja, a da je najviše upozoravao na loše stanje gradskih financija. Na pitanje smatra li da je Škoro iskoristio ovu situaciju, odgovara kritizirajući i Tomislava Tomaševića:

“Škoro je najhrabriji političar kojeg poznajem u državi. Osvrnut ću se na Tomaševića koji je rekao da ima 400 ljudi koji mu dojavljuju vijesti iz Gradske uprave. To me ražalostilo jer implicira da će s njima preuzeti Zagreb i da nisu važne ni reference ni znanje, nego aktivizam. Ne možemo tako. Sandra Benčić je ovih dana tvrdila da se u Gradskoj upravi uništava dokumentacija. Pozivam sve institucije da provjere te navode jer ako je to točno, građani moraju znati. Ako nije točno, građani moraju znati da ih Benčić i Tomašević obmanjuju kako bi pripremili preuzimanje grada sa svojih 400 aktivista”, rekao je Filipović.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!