Obračun na hitnom prijamu dvije grupe mladića, intervenirali i specijalci

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

‘Sinoć je na hitnom prijemu KBC Rebra izbila takva tučnjava… Jedna grupa dovela je prijatelja iz tučnjave, a i ova druga strana je dovezla svog prijatelja iz tuče i tamo su se sastali. Porazbijali su inventar, jedan se pokušao sakriti iza medicinske sestre koju su gurnuli na pod. Pa su cipelarili tog dečka ispred prostorija u kojima ljudi umiru od raka’, ispričao je za 24sata djelatnik Rebra koji je dodao kako je situacija bila strašna.

‘Teško su ozlijedili tog dečka kojeg su cipelarili, bili su razjareni. Dečko ima razne prijelome kosti lica, došlo je valjda 20 policajaca, krim policija… Strašno’, rekao je i dodao kako to nije prvi puta da se netko potuče na hitnom prijemu.

Kako piše Jutarnji list, a prenosti tportal, sukob dviju grupa počeo je u Lučkom, a tučnjava u bolnici završila je hospitalizacijom dvojice muškaraca.

‘Jedan pacijent ima teške ozljede čeljusti, a drugom je stradao torakalni kralježak. Obojica su van životne opasnosti, ali ostaju na liječenju’, rekao je kratko ravnatelj KBC-a Zagreb Ante Ćorušić za Jutarnji list. Policija je izuzela video snimke na kojima se vide počinitelji, te su oni prepoznati i uhićeni.

Kako je priopćeno iz Policijske uprave zagrebačke, oko 3 sata u Ulici Mije Kišpatića, na Hitnom prijamu zdravstvene ustanove, iz zasad neutvrđenog razloga četvorica nepoznatih počinitelja fizički su napala dvojicu muškaraca od 24 i 25 godina. Nakon toga su oštetili i inventar na ulazu u prostoriju Hitnog prijama.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!