Matija Posavec kandidirat će se na prijevremenim izborima, dobio veliku potporu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bivši međimurski župan Matija Posavec objavio je službenu kandidaturu na prijevremenim izborima za župana, ističući da je uvijek osluškivao što žele građani te da mu njihova potpora ne dopušta da se povuče.

Nakon uhićenja i ostavke na dužnost međimurskog župana, Posavec se dva mjeseca nije pojavljivao u javnosti, no, kako je istaknuo, golema potpora naroda, koja mu znači više od ičega, obvezuje ga na kandidaturu i ne dopušta povlačenje.

– Ono što narod želi, što građani žele je jedino mjerilo treba li se netko baviti politikom ili ne – rekao je Posavec i zahvalio tisućama ljudi koji su mu slali poruke potpore i, kako je rekao, stisnuli ruku.

– Nakon svega, mogao sam i prije mjesec dana aktivirati saborski mandat, nisam to htio, niti sam uzeo plaću na koju sam imao pravo – istaknuo je Posavec i dodao kako vjeruje da će ova ružna epizoda što prije biti zaboravljena te da će se Međimurje nastaviti razvijati kao do sada. Posavec ističe da je prikupio više od 10 tisuća potpisa potpore kandidaturi.

Potpise do ponoći treba predati Županijskom izbornom povjerenstvu.

– Meni je došlo barem tridesetak ljudi, bez da sam ih zamolio, bez da sam se kandidirao i bez da ih uopće poznajem, i rekli su: ‘To je od nas, mi smo za tebe skupili potpise, kandidirao se ti ili ne’” – izjavio je.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!