S 2,23 promila pokosio djecu na tramvajskoj stanici, dječak na intenzivnoj

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Vozač koji je automobilom udario u tramvajsku nadstrešnicu i ozlijedio nekoliko ljudi, među kojima i maloljetnike, bio je pijan, izvijestila je u nedjelju zagrebačka policija.

Riječ je o 57-godišnjaku koji je, pod utjecajem alkohola od 2,23 g/kg u organizmu, u automobilu honda riječkih registarskih oznaka u subotu oko 15,20 sati vozio lijevom prometnom trakom istočnog kolničkog traka Avenije Marina Držića u smjeru sjevera.

U blizini raskrižja spojnog kolnika Slavonske avenije, nije svoje vozilo držao na sredini obilježene prometne trake, zahvatio je rub kolnika i nastavio nekontrolirano kretati te je udario u nadstrešnicu tramvajske stanice, izvijestila je policija.

Pritom je teško ozlijeđena maloljetna osoba kojoj je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu, dok su ozlijeđene još dvije maloljetne osobe kojima je također liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu.

Također, u prometnoj nesreći ozlijeđen je i 26-godišnjak kojemu je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju u Zagrebu, dok težina ozljede još nije okvalificirana.

Težina ozljeda nije još okvalificirana ni kod 57-godišnjeg vozača, kojemu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, izvijestila je policija. (H)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!