Maskirani huligani s oznakama Torcide opet zaustavili promet na A1, intervenirala policija

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Hajdukova navijačka skupina Torcida izazvala je u nedjelju oko 15 sati na odmorištu Jadova na autocesti kroz Liku zastoj u prometu, no do fizičkog sukoba s navijačima GNK Dinamo koji su putovali na Šubićevac na utakmicu Šibenik-Dinamo nije došlo, izvijestili su iz MUP-a.

Oko 15 sati na odmorištu Jadova navijači Hajduka koji su putovali iz Zagreba prema Osijeku izašli su iz svojih vozila maskirani kacigama i odjećom, te su zaustavili promet, a prema ocjeni policije mogući povod je sukobljavanje s navijačima GNK Dinamo.

Iz Hrvatskog autokluba izvijestili su kako je zbog tog incidenta između čvorova Gospić i Gornja Ploča kod odmorišta Jadova u smjeru Zagreba promet bio privremeno zaustavljen, a kolona je bila duga devet kilometara.

“Policija je intervenirala i promet je normaliziran u 15.55, a navijačke skupine nastavile su put”, izvijestio je MUP.

Kako su objavili na twitteru, policija je prije toga poduzela mjere i radnje razdvajanja pravaca kretanja navijača i spriječila sukob navijača i to bez postupanja policije kao i bez upotrebe sredstava prisile. U tweetu napominju i kako su “uz prometnicu pronađene palice”.

“Navijačke su skupine stavljene su pod nadzor policije i krenuli su svako svojim putem, a dalje će se utvrđivati zahtjeva li to neku sankciju, bilo prekršajnu ili kaznenu”, rekla je Hini glasnogovornica ličko-senjske policije Maja Brozičević. (H)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!