Jeste li ih vidjeli? U par dana nestala trojica dječaka! Ivan, Lukas i Patrik, imaju 14 godina

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Hrvatskoj su nestala trojica dječaka rođena 2009. godine, stoji u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, a prenosi Večernji list. 

Ivan je nestao 7. siječnja u Zagrebu, Lukas 8. siječnja u Rijeci, a Patrik 8. siječnja u Zagrebu. 

U slučaju da posjedujete informacije o ovim osobama, na Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba apelira se da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Ivan Šnajdar (2009.) nestao je 7. siječnja kada se udaljio s adrese u Zagrebu, na Brezovičkoj cesti. Dječak je visok 162 centimetra, ima smeđu kosu i plave oči. U trenutku nestanka bio je odjeven u trenirku i bijelu majicu. 

Lukas Kiralj Jeremić, rođen u Puli 2009. godine, nestao je dana kasnije, 8. siječnja, u Rijeci gdje ima prijavljeno boravište.

 

Dječak Patrik Geck (2009.) nestao je 8. siječnja u Zagrebu. Kako stoji u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, dječak se udaljio s adrese. Naime, u Zagrebu ima prijavljeno boravište, dok mu je prebivalište u Dubrovniku. Opisano je kako je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. U trenutku nestanka nosio je crne hlače, narančastu majica s kapuljačom, crnu jaknu i tenisice.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!