BLAGDANI NA EKRANU Božićni filmovi koje jednostavno morate pogledati

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Vrijeme Božića karaktezira vrijeme provedeno s najbližima. Osim što zajedno s obitelji i prijateljima kitite Bor, pravite kolače, posjećujete advente, sigurni smo da se u vašem vremenu pronašao pokoji Božićni film.
Ovoga puta ‘Sam u kući’ neće biti na popisu jer se on jednostavno uvijek podrazumijeva.
Ali osim njega, evo ga i popis nekoliko božićnih filmova koje ne smijete propustiti.

  1. Love actually

Film iz 2003. godine, koji kombinira komediju i ljubav na najbolji mogući način. Najzanimljivije kod filma je što se kombinira nekoliko ljubavnih, životnih priča. A svi ti ljudi koji su u svojim osobnim dramama su zapravo na neki način povezani. Kroz cijeli film je nemoguće izgubiti koncentraciju jer se iz minute u minutu pojavljuju scene koje zaintrigiraju. Vi koji volite romantiku, u ovom filmu je imate na pretek.

  1. Christmas Cupid

Film koji tumači putovanje kroz vrijeme. Glavnoj junakinji umire asistentica i vraća se kao duh koji ju vodi kroz prošlost i budućnost. Ima puno šaljivih i toplih, emotivnih trenutaka.

  1. It’s a Wonderful Life

Za ovaj film ste svi jednostavno morali čuti. Dolazi iz davne 1946. godine, a u svim generacijama poslije je ostao zapamćen. Nominirana za čak pet Oskara, ova fascinantna drama s elementima humora djelo je velikog Franka Caprea. Definitivno film koji je obilježio sedmu umjetnost.

  1. How the Grinch Stole Christmas

Nastao po knjizi, ovo je definitivno film koji trebate pustiti svojoj djeci.  Jedan zabavan, za razbibrigu.

  1. The Holiday

Ako planirate Božićnu girls night – ovo je prikladan film. Dvije žene se razočaraju u muškarce, odlučuju promijeniti svoje živote i odmoriti se od silne drame.

  1. The Family Stone

Ovo je priča u kojoj se može pronaći svaka prosječna velika obitelj.Radi se o godišnjem okupljanju obitelji Stone, i to baš na Božić. Dogodovštine s okupljanja će vas sigurno nasmijati.

7. Holiday Inn

Film iz 1942. godine u crno-bijeloj verziji. Ovaj mjuzikl koji je u jednom i drama i komedija donosi poruku ‘da svaki blagdan ima svoju pjesmu i da svaka pjesma ima svoj blagdan’.

8. Christmas with the Kranks

Luther i Nora jedne godine odlučuju preskočiti Božić i otići na Karibe. Misleći da je to lako, ubrzo shvaćaju da se Božić baš tako lako ne može izbjeći.

Kod kuće napravite kokice, zamotajte se u dekicu, napravite toplu čokoladu i uživajte.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!