Daruvarčanka na Lotu osvojila 2,5 milijuna kuna!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Osim po geotermalnim izvorima, vinima i vinskim manifestacijama, Daruvar je poznat i zbog činjenice da se prošlog mjeseca upisao na kartu sretnih gradova. Tome je pridonio dobitak 6+1 u iznosu od 2.528.209,68 kn, a po koji je jučer u Hrvatsku lutriju stigla sretna dobitnica upravo iz toga grada.
-Uvijek igram iste brojeve – rekla je uzbuđena igračica koja je na prodajnom mjestu Lutrije u Daruvaru uplatila pretplatu na četiri kola Lota 7 i odigrala tri kombinacije. Kao i mnogi dobitnici, željela je ostati anonimna, ali kaže kako svi bližnji znaju za dobitak.

-Ne mislim da ću svojim ponašanjem otkriti kako sam upravo ja osvojila ovaj veliki iznos, no tu vijest sam podijelila sa svima koji su mi bliski – kazala je sretna Daruvarčanka.

Osim što ima svoje sretne brojeve, kaže kako uvijek igra na istom prodajnom mjestu, rijetko gleda izvlačenje, a brojeve provjerava na internetu. Upravo tako bilo je i ovog puta.

-Brojeve sam provjerila na internetskim stranicama i to ne jedanput. Nakon što sam shvatila da su u pitanju moji brojevi, nastupila je nevjerica, a potom sam brojeve provjeravala još nekoliko puta. Iako vidite da su to baš ti, vaši brojevi, i dalje ne vjerujete – rekla je kroz smijeh igračica.
Kaže kako će joj ovaj dobitak osigurati sigurniju budućnost, no planove što sve s njim, će tek napraviti.

-Ponekad sam vjerovala u mogućnost osvajanja dobitka i ostvarilo se, stoga je poruka svima – čuda su moguća – poručila je dobitnica.
Istog dana dobitak je podigao i igrač koji je također osvojio dobitak 6+1 vrijedan 526.190,23 kuna, a u subotnjem izvlačenju Lota 7 osvojena su čak tri dobitka 6+1 vrijedna po 177.686,57 kn. Sretni listići odigrani su u Varaždinu, Kastvu i putem interneta.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!