Aleksandar Rebić otkriva čari ‘izgubljenih’ gradova

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Neotkrivene čari „izgubljenih“ gradova u Društvenom centru Inkubator ideja Bjelovarčanima će idući tjedan otkriti Aleksandar Rebić koji je strast prema putovanjima pretvorio u posao i zahvaljujući tome je proputovao od najpoznatijih metropola do najskrivenijih kutaka zemlje te otkrio sve njihove nepoznate ljepote. Predstavljanje putopisnih destinacija održat će se u Inkubatoru ideja u četvrtak, 8. srpnja, s početkom u 19 sati.

Ljubav prema putovanjima ovaj Bjelovarčanin je otkrio sa 18 godina kada je prvi put posjetio Tunis i tvrdi da je to putovanje koje je sve promijenilo. Danas, kao turistički vodič, osim što radi ono što voli, a to je putovati, svoje znanje prenosi turistima koji dijele njegovu strast i upijaju svaku riječ koja opisuje povijesno-kulturne znamenitosti i ljepotu gradova koje posjećuju.

U sedam bisera starog i novog svijeta, o kojima će govoriti Aleksandar je ubrojio: Machu Picchu (Peru), Teotihuacan (Meksiko), Gobustan (Azerbajdžan), Palmira (Sirija), Baalbek (Libanon), Angkor (Kambodža) i Mada in Salih (Saudijska Arabija).

-Pridružite nam se u Inkubatoru ideja i saznajte što je toliko posebno u zagonetnim gradovima skrivenima u stijenama i zastalima u vremenu. Ulaz na događanje je slobodan uz prethodnu najavu na broj telefona 043/243-534, e-mail office@inkubator-ideja.hr, a javiti se možete i na službeni Facebook profil Inkubatora ideja – poručuju iz Inkubatora.

Teotihuacan, Meksiko
Palmira, Sirija
Machu Picchu, Peru
Gobustan, Azerbajdžan
Baalbek, Libanon
Angkor, Kambodža


PODIJELI S PRIJATELJIMA!