Savršeno mjesto za bijeg od stresa i gradske vreve

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nije nužno biti planinar da uživate u Planinarskom domu Kamenitovac. Uživanje u društvu obitelji, prijatelja ili kolega, uz odličnu hranu, mnoštvo sadržaja za djecu, a sve to u okruženju predivne bilogorske prirode.

Na samo par koraka od stola za kojim se nalazi odlična hrana i osvježavajuće piće nalaze se planinarske staze koje su kao stvorene za planinare početnike. U slučaju da želite krenuti šetati prirodom i naučiti nešto o planinarenju, Kamenitovac je odlično mjesto za vas, a staze su toliko blage da bez ustručavanja s vama na njih možete povesti i vaše najmlađe.

Ako se pak u šetnji prirodom želite odmoriti sami, kao što smo već napomenuli, Planinarski dom Kamenitovac ima mnoštvo sadržaja za djecu, kojoj zasigurno neće biti dosadno na igralištu kada vi odmarate od gradske vreve šetajući planinarskim putevima.

Sveži zrak, zelenilo, predivan pogled, odlična hrana i vrhunska atmosfera idealan su odmor za dušu i tijelo nakon napornog radnog tjedna, a upravo vas sve navedeno čeka na Kamenitovcu.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!