Sve na jednom mjestu u restoranu Pavičić

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Restoran Pavičić nalazi se na samom ulazu u Bjelovar. U neposrednoj je blizini sjeverne zaobilaznice koja spaja Podravinu i Grad Zagreb, a ispred restorana nalazi se prostrano besplatno parkiralište za sve goste restorana.

Ako vam sama lokacija nije dovoljna za odlučiti se baš za ovaj restoran, ne brinite, ima tu još mnoštvo stvari koje Pavičić nudi svojim gostima.

Organizacije svečanih domjenaka, poslovnih evenata i vjenčanja uz doček ili prihvat uzvanika. Catering koji pokriva obilje razne kvalitetne hrane po vašem izboru, od tradicionalnih do modernih menija. Dekoracije od voća i povrća, carving, odnosno rezbarenje voća i povrća nešto su što je u ovom tradicionalnom restoranu modernog prizvuka – normalno. Odnedavno Pavičić nudi i finger food jela, ali i dobro poznate deserte i slatke stolove.

Ukoliko vam i sve ovo nije dovoljno da vas uvjeri kako je baš restoran Pavičić najbolji odabir za vašu proslavu ili poslovni event, ma samo upitajte bilo koju osobu iz Bjelovara ili okolice kako im je tamo bilo. Gotovo da ne postoji osoba koja nije nešto tamo organizirala, nema nekog bliskog tko je, ili bar nije bila na jednoj od odličnih proslava u ugodnom ozračju restorana Pavičić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!