Mjesto koje je sve, samo ne običan hotel!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Garešnica je gradić koji se nalazi na magistralnoj cesti Kutina – Virovitica, svega dvadesetak kilometara udaljen od autoceste Zagreb – Lipovac, ali taj mali grad krije veliki biser – hotel Garić.

Novouređeni hotel prepun je kvalitetnog sadržaja za svoje posjetitelje. Garić čine 44 sobe, od čega ih je 18 jednokrevetnih, 24 dvokrevetne, te 2 apartmana. Sve su sobe komforne i opremljene modernim i luksuznim namještajem, a uz sobe, hotel raspolaže i svečanom salom kapaciteta do 300 ljudi.

Recepcija Hotela Garić radi neprestano, parking za posjetitelje hotela je pod videonadzorom, restoran a la carte na jelovniku ima sve moslavačke specijalitete. Već sad vjerujemo da smo pridobili vašu pažnju, ali to nikako nije sve jer u sklopu hotela nalaze se i kafić za pušače, aperitiv bar i sala za dnevne obroke.

Hotel Garić u svojoj svadbenoj sali organizira razne domjenke i proslave. Sala Hotela, kao što smo već naglasili, prima do 300 uzvanika. U širokoj paleti ponude možete odabrati jedan od svadbenih jelovnika, a ukoliko baš želite, možete se u dogovoru s osobljem i organizatorima dogovoriti oko posebnih jelovnika baš po svojem guštu. Pri organizaciji bilo kakve svečanosti u Hotelu Garić vi vodite glavnu riječ i birate apsolutno sve, od hrane do uređenja interijera, osoblje hotela vam je na raspolaganju sa svime što trebate samo kako bi vaš dan iz snova pretvorili u stvarnost.

Ako mislite da je to sad sve što vam nude u hotelu Garić, moramo vas razočarati, u krivu ste. U Garešnici sami proizvode svoje slastice, svadbene kolače i torte koje također možete uvrstiti na organizacijsku shemu vaše proslave.

Uslužno i ljubazno osoblje hotela pobrinut će se da vaš dan učine nezaboravnim, zato ako planirate vjenčanje, brzo mobitel u ruke i zovite na broj 043 533 053 i dogovorite sastanak već danas, u hotelu Garić čekaju na vaš poziv!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!