Svadbena svečanost u okruženju predivne prirode

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kad čujete riječ šator prve su vam asocijacije vjerojatno zaštita i sigurnost. Sigurnost od onoga što vas okružuje, a pored onih koji su s vama u šatoru. Prema ovome možemo reći da je bračna zajednica svojevrsni šator u kojem ste sigurni vi i vaša odabranica/odabranik. Kad na sve to dodamo kako su šatori često okruženi noćnim nebom prepunim zvijezda uz lagan povjetarac i pjesmu prirode, onda zasigurno možemo reći da u toj romantičnoj atmosferi ima puno sličnosti s brakom.

Pa postoji li onda bolje mjesto za započeti zajednički životni put s vašom boljom polovicom od šatora okruženog prelijepom prirodom? Iskreno, teško, ali tek kad se za taj šator i njegovo uređenje pobrinu na Seoskom imanju Kudumija, onda je odgovor – zasigurno ne!

Odaberete li svoju svadbenu svečanost proslaviti upravo na ovom seoskom imanju, ne samo da odabirete odličnu proslavu, već birate nešto što ćete pamtiti i o čemu ćete govoriti cijeli život.

Imanje je okruženo prekrasnom prirodom, ima vlastitu šumu i oranicu, a sve to na površini od 30 hektara. Seosko imanje Kudumija nalazi se u selu Babinac, pod obroncima Moslavačke gore, svega 20 kilometara od Bjelovara u smjeru Garešnice.

Na prostranom imanju sami birate šator iz bogate ponude raznih oblika i veličina, ali i širok asortiman opreme koja omogućuje uređenje interijera upravo prema vašim željama.

Ukoliko želite svadbenu svečanost koja će se još godinama prepričavati uz piće s prijateljima, ne tražite dalje, Seosko imanje Kudumija je odličan izbor za vas!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!