Sudjelujte u pripremi ražnja na seoskom gospodarstvu Mihoci

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Pisali smo već dosta o ovom predivnom imanju u srcu Bilogore. Ljepote prirode, najljepši zalazak sunca, obiteljska atmosfera i sklad tradicije koji povezuje ambijent i hranu koja se nalazi na jelovniku.

Hrana, ljepota okusa koji u ljudima bude razne emocije i sjećanja, od djetinjstva i bakine kuhinje pa do prvog „dejta“ s vašom boljom polovicom. Ipak, ne kažu bez vraga da ljubav ide kroz želudac.

Na Vratima Bilogore, kao i kod većine drugih ugostitelja, možete uživati u specijalitetima s ražnja, ali za razliku od ostalih, ovdje možete i sudjelovati u pripremi tih istih jela. Da, dobro ste čuli, na obiteljskom imanju Mihoci nude vam uslugu sudjelovanja u pripremi jela s ražnja. Možete li zamisliti bolju hranu na vašem tanjuru od one koju sami pomognete pripraviti, mi ne možemo.

To otprilike ide ovako. Skupite ekipu, odlučite se za sigurno dobar vikend na ovom predivnom mjestu, ali dolazi do problema. Kad vaše bolje polovice s klincima uživaju u prirodi i fotografiraju sve oko sebe, vi ne morate samo sjediti za stolom i pričati o politici. Iskoristite ovu uslugu i zajedno s domaćinom i vašim prijateljima iskusite cijeli proces pripreme ražnja. Naravno u cijelom procesu uživate uz dobru kapljicu i mirise koji vračaju u djetinjstvo. Odlična atmosfera je zagarantirana.

Osjećaj zadovoljstva kad se vašim obiteljima na stol stavi hrana u čijoj ste pripremi vi sudjelovali je neopisiv. Zamislite samo, cijeli dan uživate s ekipom i na kraju još počastite vaše obitelji, ma to je vikend iz snova!

Ne razmišljajte puno, sad znate da vam na Vratima Bilogore nude mogućnost sudjelovanja u pečenju i stvarno nema apsolutno niti jedan razlog koji možete pronaći kako ovo nije odlična usluga. Vidimo se na pečenju, tko zna, možda ćemo i zajedno pripremati ražanj!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!