Restoran Pavičić nijednog gosta ne ostavlja ravnodušnim

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Znate onaj osjećaj kad radite nešto i samo odjednom vam u glavu dođe misao „Bože, kako je na tim svatovima bilo dobro“. Ukoliko ne znate, onda zasigurno niste bili na svatovima u restoranu Pavičić.

Restoran Pavičić nalazi se na samom ulazu u grad Bjelovar, pored sjeverne zaobilaznice koja spaja Podravinu i Zagreb. Ne samo da kod Pavičića uvijek imaju mjesto za vas, već ga na velikom besplatnom parkingu za sve uzvanike imaju i za vaš limenog ljubimca.

Ukoliko organizirate bilo kakvu proslavu, krštenje, svadbenu svečanost ili poslovni sastanak, ljubazno i stručno osoblje restorana Pavičić stoji vam na usluzi. Catering pokriva raznovrsnu kvalitetnu hranu po vašem izboru, a na meniju se nalazi sve, od tradicionalnih do modernih jela. Carving, rezbarenje i dekoracije voća i povrća, finger food jela, deserti i slatki stolovi. Kod Pavičića na jelovnik možete uvrstiti sve i biti sigurni da će kvaliteta biti na najvišoj mogućoj razini. Ipak, ne ostaje se slučajno godinama na samom vrhu bjelovarskog ugostiteljstva.

Ako nakon svega ovoga i dalje niste sigurni u ovaj vrhunski restoran, slobodno pitajte nekog od vaših prijatelja ili bilo koju osobu koju sretnete u gradu na ulici, gotovo svi su barem jednom bili uzvanici na proslavi kod Pavičića. Nemate što čekati, mobitel u ruke i zovite, osoblje restorana Pavičić očekuje vaš poziv!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!