Ne propustite priliku posjetiti ovaj izniman hotel

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na dvadesetak kilometara od autoceste Zagreb – Lipovac, na magistralnoj cesti Kutina – Virovitica, nalazi se mali pitoreskni gradić Garešnica, a u njemu novouređeni Hotel Garić.

Hotel Garić ima tri zvjezdice. Od smještajnih kapaciteta gosti na raspolaganju imaju 44 sobe, od čega su njih 19 jednokrevetnih, 22 dvokrevetne, te dva apartmana. Sve su sobe novouređene i komforne, a opremljene su luksuznim i modernim namještajem.

Hotel svojim posjetiteljima nudi i mnoge raznovrsne usluge i sadržaje. Recepcija radi 24h dnevno, parking hotela je pod videonadzorom, u sklopu hotela nalazi se i restoran a la carte s moslavačkim specijalitetima, kafić za pušače, aperitiv bar i sala za dnevne obroke.

Ukoliko ne tražite samo smještaj, već želite organizirati svadbenu svečanost, poslovni event ili proslavu bilo kojeg oblika Hotel Garić za vas ima salu koja prima do 300 uzvanika. Na jelovnicima možete pronaći sve, od tradicionalnih do modernih menija, a možete i sami uređivati jelovnike po vašim željama. Garić sam proizvodi svoje slastice i torte kako bi usluga bila još bolja i kvalitetnija i kako bi mogli garantirati „full“ paket svojim posjetiteljima.

Osoblje Hotela Garić stručno je i ljubazno i uvijek vam stoji na usluzi za sve vaše potrebe. Ukoliko prolazite središnjom Hrvatskom ili organizirate određeni tip proslave, nemate što čekati, mobitel u ruke i zovite Hotel Garić, oni čekaju na vas!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!