Svježe i provjerene namirnice garantiraju vrhunska jela

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bistro i Pizzeria Kanoa već je dobro poznata u općini Rovišće, ali kvaliteta hrane koja se nalazi na njihovom jelovniku zagarantirala im je i posjetitelje iz udaljenijih mjesta.

– Namirnice od kojih pripremamo naša jela svježe su i provjerene kvalitete. Imamo stalne dobavljače u koje imamo povjerenje. Dio lepinja radimo sami, a dio nabavljamo od manjeg dobavljača iz Zagreba. Meso za ćevape, po kojima smo nadaleko poznati, također nabavljamo u Zagrebu, a većinu ostalog u Bjelovaru – govore nam u pizzeriji.

Kao što smo napomenuli, bez obzira na veliku popularnost u njihovoj općini, Kanoa ima posjetitelja iz dalekih krajeva, a najdraže im je kad se ti posjetitelji vrate.

– Nalazimo se na dobroj lokaciji, uz državnu cestu, pa često na ručak k nama svrate ljudi koji samo prolaze kroz Rovišće. Posebno nam je drago kad se vrate – pričaju nam u poznatoj pizzeriji.

Koliko su u Kanoi profesionalni i spremni na sve izazove dokazali su tokom pandemije i lockdowna koje su prošli bez većih turbulencija u poslovanju, a sve zahvaljujući dobroj organizaciji i usluzi dostave.

– Nije bilo jednostavno, ali korištenjem državnih potpora uspjeli smo se izvući. Trenutno imamo devet zaposlenih, a stvari se polako vračaju na staro i ponovo poslužujemo naše goste u objektu. – kažu u Kanoi.

Opet su krenuli domjenci, a bez obzira na to što objekt ne vrši uslugu klasičnog cateringa, često imaju veće narudžbe hrane koje dostavljaju izvan Rovišća.

Najveće gužve ipak imaju nedjeljom, jer Kanoa je jedan od rijetkih ugostitelja koji tad radi, dok gotovo sva konkurencija, uključujući i ugostitelje iz Bjelvoara, ne radi.

Kvalitetne namirnice logično garantiraju i kvalitetna gotova jela na tanjurima posjetitelja, tako u Kanoi možete uživati u odličnim pizzama, hamburgerima, sendvičima, lignjama i raznim jelima s roštilja.

Nemate što čekati, bez obzira gdje se nalazili, vrhunska hrana, stručno osoblje i odlična atmosfera čekaju vas u Rovišću, posjetite ih!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!