I vaše fotografije iz Pakraca mogu krasiti novi kalendar

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

PAKRAC – U tijeku je fotografski natječaj vezan uz grad Pakrac, a koji je uz Grad pokrenula i Turistička zajednica Grada Pakraca, čija nam je direktorica Gabriela Sabo Seleši otkrila o kakvom se natječaju radi i kako je uopće došlo do ideje njegova pokretanja.

– Budući da u našem gradu i okolici ima jako puno kreativaca, odlučili smo se prirediti ovaj foto natječaj. Fotografije pričaju najbolju priču o našem gradu i okolici, ali kroz objektiv otkrivaju i možda neke manje poznate detalje. Zato pozivamo sve kreativce na sudjelovanje u foto natječaju za fotografije s motivima Pakraca kroz sva godišnja doba, ali i skrivenih detalja koji krase grad. Natječaj traje do 2. prosinca, a na temelju poslanih fotografija će žiri odabrati fotografije koje će biti postavljene na kalendaru, ali i drugim promotivnim materijalima za 2022. godinu – pojašnjava direktorica. Vremena nema još puno, a važno je reći da uvjeta za prijavu nema puno.

– Kako smo naveli u uvjetima natječaja, fotografije se prijavljuju na mail adresu Turističke zajednice tz.pakrac@gmail.com. Svaki sudionik može poslati najviše pet fotografija u digitalnom formatu za foto natječaj. Fotografirati se može mobitelom, tabletom ili fotoaparatom i uz prijavu fotografije potrebno je nacesti što ona predstavlja. Svaki sudionik natječaja prijavljuje isključivo svoje fotografije i preuzima odgovornost za sadržaj – navodi. Dosad je prikupljeno već dosta predivnih fotografija Pakraca. One mogu biti veličine do 25 megabajta jer je cilj bio da fotografije budu što kvalitetnije. Sudionici natječaja moraju potpisati i jednu suglasnost, navodi direktorica Turističke zajednice.

– Sudjelovanjem na natječaju autori fotografija daju pravo organizatoru na javno izlaganje imena autora, objavu fotografija na web stranici i društvenim mrežama Grada Pakraca i Turističke zajednice uz navođenje imena i prezimena autora, te za korištenje fotografija za izradu promotivnih materijala. Tu izjavu mogu preuzeti na našoj web stranici tz-pakrac.hr – ističe. Na natječaj se mogu prijaviti i osobe koje ne žive u Pakracu, ali su ga posjetile i fotografirale.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!