Tom Hanks prodaje najskuplju Peglicu na svijetu, sav novac će donirati

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Proslavljeni i obožavani glumac poznati je zaljubljenik u Peglice, odnosno Fiat 126p. Jedan takav automobil iz svoje kolekcije odlučio je prodati i novac donirati u humanitarne svrhe.

Uz malu Peglicu bijele boje sa zelenim interijerom, novi vlasnik dobit će i rukavice za vožnju, rezervne svjećice i dokumente o servisu. Ali ni to nije sve! Ako nazovete odmah… ok, šalim se, malo sam se zanio s ovom ponudom, ali činjenica je da se Tom Hanks potpisao s unutrašnje strane vozačevih vrata.

Glumac je ovu Peglicu dobio na poklon 2016. godine u Budimpešti gdje se i zaljubio u navedeni model automobila. Poklon je bio od stanovnika Bielsko-Biale, poljskog grada čiji su stanovnici primijetili da je Tomu Peglica zapela za oko, a njegova iskrena reakcija rekla je više od riječi.

– Jednostavno prekrasan i predivan auto. Nisam siguran koliko će uspjeti potegnuti kilometara na cestama Kalifornije, ali se tješim što ga mogu popraviti odvijačem i ženskim remenom za hlače – rekao je tada vidno presretan glumac.

Peglica se nalazi na aukciji Bring a Trailer gdje trenutna najviša ponuda iznosi 400.000 kuna, složit ćemo se svi, daleko više nego bi ijedna Peglica ikad koštala.

Zanimljivo je kako Hanks automobil prodaje kako bi prikupio novac za zakladu Elizabeth Dole i njezinu kampanju Hidden Heroes, a kad je dobio auto na poklon također je donirao sredstva bolnici u kojoj je radila pokretačica inicijative da mu pribave Peglicu.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!