Ove subote uživajte u objedinjenom cvjetnom i glazbenom sajmu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Ovogodišnji Cvjetni sajam u Daruvaru u svom će se proljetnom izdanju održati 14. svibnja od 9 do 18 sati u Lječilišnom perivoju Daruvarskih toplica. Direktorica Turističke zajednice Daruvar Papuk, Ivana Plažanin Vuković.

– Ove godine sve naše posjetitelje čeka 18 izlagača domaćih proizvoda, rukotvorina i 15 izlagača koji su baš cvjećari, sa cvijećem, cvjetnim sadnicama, sadnim materijalom i slično – navodi.

Za posjetitelje su organizirane i radionice s Daruvarskim toplicama, Gradom Daruvarom, Pučkom knjižnicom i čitaonicom Daruvar i Udrugom mladih “Nada”, kao i kviz znanja prigodnog naziva “Flower power”. Plažanin Vuković napominje kako se prijaviti za sudjelovanje u radionicama i kvizu.

– Za radionice za odrasle koje radimo u suradnji s hortikulturom Daruvarskih toplica možete se prijaviti kod nas u turističkom uredu, telefonom, mailom ili osobno. Prijave za radionicu za djecu primaju se u knjižnici, a prijave za kviz su online i vidljive su na našoj Facebook stranici – napominje. Ovog puta u programu sudjeluju mnogi Daruvarčani.

– Iznimno nam je drago da nam se pridružila Ekonomska i turistička škola s izložbom “Kad čujem Daruvar, kad vidim Daruvar” na konto knjige “Kad čujem Daruvar” Krune Lokotara. Bit će i mali glazbeni dio u sklopu same izložbe našeg mladog benda Venera. Naravno, bit će živa svirka pored restorana Terasa te gastro ponuda po promotivnim cijenama – naglašava. Zanimljivo je da će se ove godine u sklopu programa moći jahati na ponijima.

Također, u organizaciji Glazbene škole Brune Bjelinskog na glavnom daruvarskom trgu održat će se glazbeni sajam koji je prošlog tjedna otkazan zbog najave lošeg vremena, a u 20 sati nastupit će Gelo bend s Alenom Đurasom, Ivom Ajduković i Josipom Palametom.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!