Proslavite rođendan s Alfom i osvojite vrijedne nagrade!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Alfa radio danas slavi svoj treći rođendan! Proslava će trajati tri dana, a tim povodom ekipa s radija odlučila je darivati svoje slušatelje.
Od danas do petka na 100,1 Mhz imate priliku zaigrati show ‘Tko ide dalje’, na kojeg se možete još uvijek prijaviti i natjecati se za poklon bonove Pevexa ukupne vrijednosti 3000 kuna.
Svi zainteresirani se mogu javiti na broj 0989114911 putem SMS-a, Vibera ili Whatssapa. Pošaljite ime i prezime, mjesto iz kojeg dolazite, te ključnu riječ ‘rođendan’.
Kada to učinite, ekipa s Alfa radija će vas kontaktirati ako ste dobili priliku za igru.
Show ‘Tko ide dalje’ igra se na način da Alfa radio trebate dobiti što više puta, onog trenutka kada dobijete znak da je igra krenula. Kada ih dobijete birate između dva refrena pjesama, pa će i pjesma koju na kraju izaberete biti pobjednička.
Sohw ima tri pobjednika – osobu koja osvaja poklon bon, pjesmu koju je osoba izabrala, te šefa ili šeficu za glazbu koji imaju pravo prvog poziva u sljedećoj igri.
Osim ove igre, dijelit će i druge poklone na društvenim mrežama, tako da ih svakako pratite. Kako na društvenim mrežama, tako i u eteru na 100,1 MHz.

https://www.facebook.com/Alfaradio100.1/videos/1200324364037682

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!