Nastavljena tradicija Dana Piva u Daruvaru uz Staročeško

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Osim sunčevih, proteklog vikenda u Daruvaru su sjajile i zlatne kapljice Staročeškog piva. Glavni „krivac” za to bili su Dani piva uz Staročeško. Osim odlične zabave, fantastičnih koncerata i ukusne hrane, zlatna kapljica vrhunskog Staročeškog piva predstavila je svoje novo ruho kojim nastavlja tradiciju najstarijeg hrvatskog pivskog branda.

– Nasmijana lica u zabavnom kutku pokazala su nam kako se zabavlja uz pivsko kuglanje, kako pravi pivoljupci nose krigle i još mnogo toga. One najmlađe razveselio je facepainting kutak u kojem su u trenu mogli postati prinčevi i princeze, grofovi i grofice. Za razgibavanje i pripremu za subotu punu plesa i zabave, na programu je bila Beer Yoga u kojoj su sudionici mogli vidjeti i isprobati kako je to vježbati yogu sa omiljenim Staročeškim pivom – istaknula je Vedrana Vlahović, direktorica marketinga Pivovare Daruvar. U večernjim satima, nastavila je, sve okupljene su zagrijali koncerti fantastičnih bandova Stela i Kometi, Cota G4, The Cat Paws. Vrhunac je bio koncert Vatre i Ivana Dečaka koji je osobno usred nastupa išao provjeriti kakva je atmosfera utrčavši u publiku s gitarom što je svima ostalo u posebnoj uspomeni.

Pivovara Daruvar pokazala je primjerom kako brine o lokalnoj zajednici jer, osim vrhunske zabave koja je bila poklon i zahvala građanima za čuvanje tradicije Daruvara kao grada poznatog po vrhunskom pivu, svečano je predana donacija udruzi Korak Dalje Daruvar s namjerom pomaganja i podrške predanom radu s njihovim štićenicima.

Daruvar svakako ovim Danima Piva postaje jedna od glavnih destinacija pivoljubaca diljem Hrvatske, a Staročeško pivo svojim novim izgledom i dobro znanom kvalitetom nastavlja tradiciju vrhunskog piva iz najljepšeg malog grada u kontinentalnoj Hrvatskoj.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!