HRVATSKA ŽENA Garešničke glazbenice proslavile četvrt stoljeća zajedničkih nastupa

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GAREŠNICA – Nakon što su nedavno upriličile 25. godišnjicu postojanja, pjevačka skupina Hrvatska žena iz Garešnice najavljuje nastup na božićnom koncertu u Velikom Grđevcu 21. prosinca.

To je ujedno pretposljednji nastup ovih sjajnih pjevačica ove godine dok će onaj posljednji biti održan uoči polnoćke u župnoj crkvi Pohoda Blažene Djevice Marije u Garešnici, rekla nam je voditeljica i predsjednica ove skupine Mira Kovač.

Članice pjevačke skupine Hrvatska žena u ovih čak 25 godina postojanja imaju nebrojeno puno nastupa, a neki od njih bili su i na HRT-u u emisijama Lijepom našom i  Dobro jutro Hrvatska.

Prošle su godine članice ove skupine dospjele u fokus javnosti putem društvenih mreža zahvaljujući navijačkim pjesmama i bećarcima koje su pjevale povodom drugog mjesta naše reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

Redovito nastupaju na raznim priredbama kao što su smotre malih vokalnih sastava, i županijske i državne, ali i međunarodne, gdje već godinama promoviraju izvorne pučke pjesme što im donosi i sjajne kritike struke te vrijedna priznanja.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!