[VIDEO] Bjelovarski kulturnjak Gaga napisao i objavio pjesmu posvećenu prijatelju Tihomiru Vondri

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U prosincu nas je nakon teške bolesti napustio poznati bjelovarski kulturnjak Tihomir Vondra, a njegov veliki prijatelji i također uspješni kulturni djelatnik Mladen Medak Gaga danas je, na Vondrin rođendan, objavio pjesmu ‘Otišo je moj frend’.

Gaga je tu pjesmu posvetio svome prerano preminulom prijatelju Tihomiru, a prve reakcije su iznimno emotivne i pozitivne.

-Pjesmu sam napisao još u prosincu, ubrzo nakon pogreba. Onda sam ju pustio da malo zrije i odstoji kako mi glazbenici kažemo. Danas mu je rođendan pa sam mislio da bi bilo prikladno da ju baš danas objavim. To je jedan ‘memoriam’ za mog prijatelja i čovjeka koji je kulturu u Bjelovaru dizao na viši nivo – kazao nam je Medak i dodao.

-Snimio sam info, profesor Mihajlović je svirao klavir i napravio aranžman. Pjesma je na youtubeu i vidim od ranog jutra da se svake minute otvara. Pjesmu sam prije objave poslao Vondrinim kćerkama i bliskim prijateljima. Svi su se pozitivno izrazili i pjesma je puštena. To je jednostavno bilo nešto u meni što je spontano izašlo nakon dugog niza godina druženja s Tihomirom – kazao nam je Medak.

Tihomir Vondra je bio vrhunski glazbenik, osnivač Božićnog gala koncerta u Bjelovaru, jedan od organizatora BOK festa, predsjednik Udruge BjeloVART, organizator brojnih jazz i inih koncerata te osoba koja je zadužila Bjelovar u kulturnom smislu zbog čega će zauvijek ostati u sjećanju brojnih svojih sugrađana.

Pjesmu Mladena Medaka Gage ‘Otišo je moj frend’ možete poslušati i ovdje.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!