[VIDEO] Josipa jesi li to ti? LeBron James gotovo prasnuo u smijeh prilikom izvođenja himne

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Većina još uvijek se dobro sjeća himne u izvedbi naše dive Josipe Lisac s inauguracije predsjednika Milanovića, a one koji su zaboravili vjerojatno je na NBA All-Staru podsjetila američka izvođačica Macy Gray.

Macy Gray izvela je američku himnu The Star Spangled Banner na sebi svojstven način, baš kao što je i Josipa Lisac napravila s našom himnom ne toliko davno. Sjećamo se koliko je kontroverzi izazvala izvedba Lijepe naše, a isto toliko izazvala je i Macy Gray svojom izvedbom na All-Staru.

Mnogi osuđuju izvedbu kao “sakaćenje” himne, dok drugi govore kako svaki umjetnik ima pravo na umjetničku slobodu i interpretaciju. Ne ulazeći u to tko ima pravo i kako izvoditi himne, bilo je zanimljivo vidjeti reakcije na izvedbu Macy Gray.

LeBron James bio je možda i najzapaženiji zbog kamere koja ga je popratila kako stišće zube i čeljust te se jedva suzdržava da ne prasne u smijeh. Steph Curry koji je stajao pored Jamesa koncentrirao se gledajući u zastavu i ne spuštajući pogled. Uz dvije zvijezde večeri, kamere su zapazile i legendarnog Billa Murryja kako s nevjericom i čuđenjem na licu prati izvedbu Gray.

Baš kao što je bio slučaj i kod nas, ovo je dobro zabavilo Američku javnost, ali i podijelilo ljude u mišljenjima. Kao što smo rekli, neki prozivaju Gray, ali neki primjerice prozivaju i LeBrona zbog ponašanja prilikom izvođenja himne. Ako želite gledati tko je u krivu, a tko u pravu – slobodno, ali mi osobno smatramo da je najbitnije da su se svi zabavili i nasmijali i nekad ne treba tražiti krivce, već samo uživati u trenutku.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!