Peškarija je nova Puljkova šporkarija, a Orešković se može izvući samo na jedan način

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Komentirajući odluku Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa da otvara predmet protiv gradonačelnika Ivice Puljka (Centar) politički tajnik HDZ-a Ante Sanader je rekao da je “Peškarija nova Puljkova šporkarija”, te pozvao političku tajnicu Centra Daliju Orešković da ga smijeni.

Rekao je da su se u tom slučaju pokazala dva aspekta, prvo hvatanje u laži Marijane Puljak koja otvoreno, ne trepnuvši okom laže hrvatsku javnost govoreći da su svi računi na večeri u Peškariji (restoran Noštromo) plaćeni, dok gradonačelnik kaže da nije ništa plaćeno.

Sanader također tvrdi da se politička tajnica Centra Dalija Orešković  iz cijele situacije pokušava izvući i opravdati svoje lice što je u ovoj situaciji nemoguće.

“Pozivam je da ako stvarno ono što govori i misli da smjeni predsjednika Centra Ivicu Puljka koji već ima probleme i koji je napustio stranku Pametno. Jedino na taj način Dalija Orešković može oprati svoj obraz, a ne izjavom”, rekao je. Za Sanadera je najinteresantnije  gdje je sada Maja Đerek “koja je bila hrabra kada je trebalo izbaciti ljude i sirotinju na ulicu iz gradskih socijalnih stanova”.

Očekuje da Maja Đerek komentira što je napravljeno protivno zakonu i što misli o sukobu interesa, odnosno neplaćanju računa u restoranu Noštromo. Poručio je da nakon ovoga Split ne zaslužuje Puljka i da je grad njegov veliki talac.   (KN, FAH)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!