Predsjednik Gradskog vijeća uhvaćen s drogom. Završio na policiji

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kod predsjednika Gradskog vijeća Ploča Aleksandra Ostojića u petak je pronađena droga crystal meth – izvijestio je Jug info.hr koji dodaje da informacija dolazi iz neslužbenih, ali vrlo pouzdanih izvora.

Kako portal Jug info doznaje, bliski susret policije i Ostojića dogodio se u Pločama. Sve se dogodilo pomalo bizarno. U trenutku prilaska policije Ostojić je paketić s drogom odbacio od sebe, čime je u stvari izazvao sumnju policajaca u ophodnji. Policajci su odmah potom uočili paketić, pa je tako, uhvaćen na licu mjesta, a Ostojić morao priznati kako je droga u njegovom vlasništvu. Sudeći prema količini koja je kod njega zatečena, droga je služila za osobnu uporabu – piše Jug info

Ostojić je odmah priveden i ispitan. Nakon ispitivanja pušten je iz policije.

Nakon privođenja i ispitivanja policija je protiv Aleksandra Ostojića podnijela kaznenu prijavu zbog posjedovanja droge.

Ostojić je član SDP-a i predsjednik Gradskog vijeća Grada Ploče.

Crystal meth je inače iznimno pogubna teška droga, a izaziva veću ovisnost i smrtnost u usporedbi s kokainom i heroinom. Na internetskim izvorima stoji kako je riječ o stimulansu koji izaziva jaku ovisnost te je kemijski sličan amfetaminu. Ima oblik bijelog, bezmirisnog kristalnog praha gorkastog okusa. Metamfetamin, koji se također između ostalog naziv i meth, crystal, chalk, and ice, se konzumira oralno, pušenjem, šmrkanjem, putem injekcije ili se rastapa u vodi ili alkoholu.

Poznato je kako pušenjem ili ubrizgavanjem droga veoma brzo dolazi do mozga te proizvodi trenutnu, intenzivnu euforiju.  Osobe koje duže vrijeme konzumiraju metamfetamin mogu osjećati anksioznost, zbunjenost, nesanicu, promjene raspoloženja te mogu iskazivati nasilna ponašanja. Navodi se kako osobe mogu pokazivati simptome psihoze kao što su paranoja, vizualne i slušne halucinacije i deluzije (na primjer osjećaj gmizanja insekata ispod kože).


PODIJELI S PRIJATELJIMA!