POTPUNO BESPLATNO Kreće škola stolnog tenisa za najmlađe

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Stolnoteniski klub Bjelovar odlučio je privući još veći broj djece i zato je donio odluku o besplatnoj školi tenisa za djecu od 6 do 10 godina. U sklopu toga ugostili su jednog od tri kineska trenera sa Šangajskog sportskog sveučilišta, koji će do 6. prosinca podučavati mlade vještinama ovoga sporta. Tu je odluku pozdravio i bjelovarski gradonačelnik Grada Bjelovara Dario Hrebak koji je primio mlade bjelovarske stolnotenisače i njihovog gosta.

Na sastanku u Gradskoj upravi je istaknuto kako će zahvaljujući ovoj suradnji Hrvatskog stolnoteniskog saveza i kineskog veleposlanstva u Hrvatskoj, osim mališana, i treneri kluba također imati prilike nadograđivati svoje znanje u daljnjem radu. Predsjednik Stolnoteniskog kluba Bjelovar Igor Malešević je istaknuo važnost besplatne škole za djecu.
-Roditelji i onako imaju dosta drugih izdataka za različite izvanškolske aktivnosti. Cilj nam je privući što više djece, kako bi se vidjelo koje je talentirano za određene sportske aktivnosti – kaže Malešević, dodajući kako se svi zainteresirani za treniranje ovog sporta mogu javiti svakog dana u Stolnoteniski klub Bjelovar.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!