ZLATNA KUNA Priznanja Coner Grupi Intra Lightingu i Prima Commerceu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Na sjednici Gospodarskog vijeća u Županijskoj komori Bjelovar uručene su plakete “Zlatna kuna” koje se dodjeljuju najuspješnijim trgovačkim društvima. Za poslovanje u 2018. godini u kategoriji malih trgovačkih društava nagradu je osvojila Coner Grupa iz Bjelovara, u kategoriji srednjih Intra Lighting iz Čazme, a u kategoriji velikih trgovačkih društava Prima Commerce iz Bjelovara. Više o poslovanju i izazovima s kojima se susreće, otkrio je vlasnik Coner Grupe, Marijan Coner.

-Mogu reći da u ljekarništvu i nije takav problem, osim možda s visokim kadrom, s magistrima farmacije, ali još uvijek se zadovoljavaju i zakonski okviri. Činjenica je da kad bi bilo više na tržištu rada magistara farmacije, bilo bi lakše i raditi i lakše odgovoriti na se te izazove današnjeg suvremenog tržišta – kazao je Coner.

Predsjednik Županijske komore Bjelovar, Jakov Ćorić, otkrio je kako je zadovoljan prošlom gospodarskom godinom.

-Kad gledamo prošlu godinu moramo biti itekako zadovoljni, imamo fantastične pokazatelje što se tiče investicija, rasle su 229 posto nominalno 400 milijuna kuna – kazao je Ćorić.

Dodijeljeno je i posebno priznanje trgovačkom društvu za dugotrajno i uspješno djelovanje. Ono je otišlo u ruke Čazmatrans – Nove iz Čazme povodom 70 godina postojanja i uspješnog poslovanja.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!