HREBAK OPORBI: Ne znate razliku između tople i hladne vode!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Nisam Djed Mraz, ali volio bih biti Djed Božićnjak koji će Bjelovarčanima ispuniti ono što sam im i obećao – tako je kritike oporbe na prijedlog bjelovarskog proračuna za iduću godinu i izjavu kako je Djed Mraz s vrećom punom lažnih obećanja, komentirao Dario Hrebak. Aludirajući na prijedlog da se zatvoreni bazeni grade u središtu grada, a ne u Velikom Korenovu, vijećnike SDP-a, HNS-a i Nezavisne liste Damira Bajsa na svom Facebook profilu prozvao je ‘nesposobnom ekipom’ koja ne zna razliku između tople i hladne vode.

-Ako izgradimo bazen na hladnu vodu u centru grada kao što oni traže, to će prouzročiti milijunske gubitke za grad, za razliku od našeg projekta na toplu vodu u Korenovu koji je udaljen 50 metara od buduće brze ceste gdje imamo hektare zemlje za izgraditi jedan pravi turistički projekt – poručuje oporbi Hrebak. Podsjetio je i kako je upravo današnja oporba do nedavno bila na vlasti u Bjelovaru istaknuvši kako su podržavali prirez od 12 posto koji aktualna vlast, nije propustio pohvaliti se, na sutrašnjem vijeću planira smanjiti na šest posto.

-Ova ekipa je ciljano ovo napravila kako bi sakrila da su podržavali direktora sajma pod aferama, izgubljenim sporovima, netransparentnošću, dok s druge strane afera iz naše transparentne gradske uprave nema. Ova ekipa jedino što zna je zaposliti predsjednicu gradskog SDP-a kao pročelnicu u Županiji, a gradski kuloari bruje da su prije par dana zaposlili i županijskog predsjednika SDP-a u jednoj županijskoj instituciji. Da li je to normalna Hrvatska kakvu “zagovara” Zoran Milanovic i da li je to antikorupcijska politika Davora Bernardica!? – obrušio se žestoko Hrebak na SDP-ovce i njihove partnere.

Naknadno je za Klikni.hr komentirao i sugestiju oporbe da Grad, ako je istina da se proračun dobro puni, kreditno zaduži i odjednom izgradi nogometni stadion, čija izgradnja je trenutno planirana u fazama.

-Kao što sam i najavio, stadion ćemo graditi bez kredita, a ako Županija može graditi novu Glazbenu školu u fazama, zašto Grad ne bi mogao stadion? Kad je riječ o izgradnji škole u Ždralovima koja nije u proračunu, volio bih da mi župan Damir Bajs objasni kako se rade škole preko javno-privatnog partnerstva, kako je oporba to i predlagala – poručio je Hrebak, dodajući kako nije točno niti da je Grad odustao od izgradnje Centra za rehabilitaciju ‘Mali svemir’, kako je istaknuto na oporbenoj pressici, već da se za njega čeka odgovarajući državni natječaj, a u proračun će biti uvršten naknadno rebalansom. (Slavica Trgovac Martan)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!