ŽUPANIJSKA VEĆINA ‘Dario Hrebak je kao Kim Jong-un!’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Na prozivke HSLS-a o “uhljebljivanju” SDP-ovaca u Županiju, na tiskovnoj konferenciji je reagirala koalicija županijske većine (DBNL, SDP, HSU, HNS, Orah, HSS braće Radić, BUZ). Dario Hrebak, ustvrdili su, očito ima problem samo sa zapošljavanjem SDP-ovaca.

-Očito da je u redu kada su pročelnici u Gradu Bjelovaru iz redova HDZ-a, ABB-a i izgleda da je problem jedino kada su pročelnici iz SDP-a. Po našem gradonačelniku, očito bi bilo najbolje da SDP-ovci nigdje niti ne rade – rekla je predsjednica bjelovarskog SDP-a, Vanja Posavac.

Kada se govori o kuloarima i zapošljavanju, može se čuti i dosta toga o zapošljavanju u Bjelovaru, rekao je šef županijskih SDP-ovaca, Tihomir Jaić.

-Puno ljudi je, što rodbinski, kumski, što stranački zaposleno u Komunalcu i Vodnim uslugama, špekulira se i da će djeca bivših vijećnika biti zaposlena ondje. Mene zanima je li to istina – rekao je Jaić.

Na izjavu HSLS-ovog Gorana Romeka kako Jaićeva tvrtka navodno nije plaćala račune Bjelovarskom sajmu, Jaić odgovara da Sajam prema njegovoj tvrtki nije imao niti jedan račun, ali da će njegova tvrtka zato Romeka tužiti. Neprihvatljivim Bajsova koalicija smatra i, kažu, stranačko priopćenje koje potpisuje gradska glasnogovornica, ali sigurni su i da napadi koji dolaze od Darija Hrebaka nisu njegove riječi, ustvrdio je BUZ-ov Siniša Glavaš.

-To su riječi Velikog brata HDZ-a kojem Dario Hrebak mora odraditi velik posao jer ne bi postao gradonačelnik da nije bilo HDZ-a – rekao je Glavaš.

Pressicu održanu pred zgradom bjelovarske Gradske uprave su završili tvrdnjom da se Dario Hrebak kao Djed Božićnjak ponaša samo uoči izbora kada treba dati obećanja, a inače je Kim Jong-un, osoba koju se ne smije ništa pitati. (D. Mlinac)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!