VANNA OTKRIVA Zbog koga je uzimala dodatne sate pjevanja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Iako koncert koji je bio predviđen za prošlu subotu zbog nepovoljnih vremenskih prilika nije održala, Vanna je ovih dana ipak bila u Bjelovaru. Svratila je, među ostalim, na Alfa radio i u intervjuu otkrila neke zanimljivosti vezane uz svoje trenutne i nedavne angažmane.

Neizostavna tema bio je popularni TV show ‘The Voice’ u kojem je Vanna članica žirija i u kojem se poprilično dobro snašla.

-To je sve poprilično komplicirano i cijeli žiri je na stotinu muka kada dođe vrijeme da moramo odabrati tko ide dalje, a tko ide doma. Sigurno nam promakne netko tko bi mogao nešto pokazati jer je nemoguće od dvije tisuće prijavljenih odabrati i vidjeti sve, ali ipak mislim da smo odradili dobar posao. Uz glas, uvijek tražimo i zanimljivu priču koja bi natjecatelje mogla povezati s publikom, tako da nije istina da je samo glas taj koji stvara rezultate – otkrila je Vanna.

Govoreći o svojim nastupima koje će pamtiti, Vanna je istaknula onaj uz Andreu Bocellija u zagrebačkoj Areni prije dvije godine.

-Taj trenutak ću pamtiti kao najljepši u svojoj karijeri jer do njega nije došlo samo tako. Puno sam truda uložila da bi se dogodilo nešto takvo. Dugo sam se pripremala i imala sam određene sumnje u sebe, ali u tom sam trenutku baš ja bila taj “pop sopran” koji je bio poželjan za spomenuti nastup – kaže Vanna. Dodaje kako je bila presretna što će baš ona pjevati sa svjetski poznatim glazbenikom, no kad je dobila pjesmu koju je trebalo savladati, oduševljenje je, priznaje, pomalo splasnulo.

-Doista sam počela sumnjati u svoje sposobnosti pa sam čak upisala satove pjevanja kako bih izvježbala svoj glas za ovu posebnu priliku. Na samom sam nastupu stvarno uživala i opet bih to ponovila – kaže Vanna.

Jedan od najsjajnijih trenutaka njezine karijere, kaže, prošao je nezapaženo u domaćim medijima, što ju je pomalo razočaralo.

-Da sam ja netko drugi, o tome bi napravili prilog na deset stranica. No, lijepo je živjeti u ovako ljubomornoj zemljici – ironično zaključuje Vanna.

Popularna pjevačica u Bjelovar se opet vraća 11. siječnja kada bi konačno trebala održati dugo najavljivani koncert.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!