BAJS OTKRIO KARTE Županov favorit o navodnom uhljebljivanju SDP-ovaca

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Iako uoči prvog kruga izbora nije želio otkriti tko je od predsjedničkih kandidata njegov favorit, bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs danas je stavio karte na stol. Pojavio se na Milanovićem druženju s biračima na bjelovarskom placu, pri čemu su međusobne pohvale prštale na sve strane. Kao najveće probleme u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji Milanović je istaknuo siromaštvo i iseljavanje, no istovremeno je kazao kako za županiju ne strahuje jer ima dobrog župana i dobre potencijale. Komplimenata je bio pun i Bajs.

-Drago mi je što je gospodin Milanović došao u Bjelovar. Podržava ga desetak stranaka, no najvažniji su ljudi koji su se danas ovdje okupili. Zoran Milanović je u Bjelovaru bio prvi u prvom krugu izbora, a vjerujem da će tako biti i u drugom krugu. Ja ga podržavam kao župan jer je on prava osoba za to mjesto. Dovoljno je mlad, a dovoljno iskusan, ponekad impulzivan, ali dovoljno odlučan u obrani hrvatskih interesa – kazao je Bajs kojem su, podsjetimo, partneri na lokalnoj razini upravo Milanovićevi SDP-ovci. Stoga pomalo čudi što Bajs nije otvoreno podržao Milanovića u prvom krugu i postavlja se pitanje je li tada kalkulirao, trgovao ili samo nekome vraćao određenu uslugu.

Zanimljiv je i Milanovićev odgovor na novinarsko pitanje o tome kako komentira optužbe bjelovarskog HSLS-a o navodnom nepotizmu i uhljebljivanju županijskih SDP-ovaca u Županiji i njezinim ustanovama, o kojem su ponovno kasno sinoć poslali priopćenje medijima.

-Ne znam za to, nisam ni čuo za to od HSLS-a. Pozdravite ih – poručio je Milanović.

Druženje su Bajs, Milanović i lokalni SDP-ovci u opuštenijem tonu nastavili i nakon skupa na tržnici, čime su se i pohvalili na društvenim mrežama.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!