MILANOVIĆ U BJELOVARU Izdvojio najveće probleme u BBŽ

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U samom finišu predizborne kampanje Bjelovar je obišao Zoran Milanović i s tržnice  poslao poruku velikom broju građana koji će izbornu nedjelju provesti na skijanju.

-Skijaši i skijašice, ja znam koliko vam je teško, i ja volim skijati, a ove godine nisam skijao uopće. Molim vas jedan dan mi poklonite da se sljedećih pet godina ne bi svi nasanjkali – poručio je Milanović.

Za organiziranje autobusa za glasače u Bosni i Hercegovini kratko je rekao da neka ih voze, ako ga se sjete sjete, a ako ne ne. U Bosni je i rodom Bjelovarčanin Zdravko Mamić kao bjegunac od hrvatskog pravosuđa. Mamića je, naglasio je Milanović, uhvatio porezni USKOK formiran dok je on bio premijer, a koji više ne funkcionira kako bi trebao.

-Ta služba je praktički zatučena, dakle, nema je. Ona je prebačena u Poreznu upravu, uzeta joj je samostalnost. Dvije godine ona nema čelnu osobu, tako to radi HDZ kada želi nešto zatući u korijenu – oštar je bio Milanović koji komentara  nije imao na podršku Julienne Bušić Kolindi Grabar Kitarović već je tek rekao da će “gospođa Kitarović prihvatiti svačiju podršku, ali baš svačiju”.

Na pitanje koji su ključni problemi u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i na koji način će  on postane li predsjednik pomoći u njihovom rješavanju, Milanović je odgovorio:

-Siromaštvo i iseljavanje, ljudi su bili jako vezani uz poljoprivredu. Bjelovar je nešto živnuo međutim županija je bila nekada među razvijenijima. No, ne bojim se ja za ovu županiju. Ova županija ima dobrog župana i dobre potencijale – rekao je Milanović kom je podršku na tržnici dao spomenuti Damir Bajs.

Upravo je županovo zapošljavanje čelnice bjelovarskog SDP-a Vanje Posavac u Županiju i potencijalno zapošljavanje šefa županijskog SDP-a Tihomira Jaića u neku od županijskih ustanova zasmetalo bjelovarskom HSLS-u koji je Milanovića priopćenjem pitao je li to normalna Hrvatska. Milanović im je na to tek kratko poručio:

-Ne znam za to, nisam ni čuo za to od HSLS-a. Pozdravite ih.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!