U GOSTIMA „Katarine“ obišle koprivničko rodilište

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KOPRIVNICA – Članice županijske Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Zlatica Gajski, Katarina Budaj i Irena Jagarinec, predvođene predsjednicom Vericom Rupčić, tradicionalno su i ovu godinu započele posjetom rodilištu koprivničke Opće bolnice. U pratnji predstojnika odjela za ginekologiju i opstetriciju dr. Ivice Stanišića, zamjenice ravnatelja  Biljane Marković i glavne sestre Ružice Evačić, u opuštenom i veselom ozračju su uputile čestitke rodiljama  s dobrim željama u novoj 2020. godini.

-Mladim majkama smo posebno zahvalile i podijelile radost njihovog majčinstva uz čestitke i cvijeće. S velikim veseljem smo pozdravile i darivale novorođene djevojčice i dječake sa željama za lijepo i sretno djetinjstvo te smo njihovim obiteljima poželjele dobro zdravlje, sreću i zadovoljstvo u daljnjem životu, sa željama za još prinova u obiteljima – ističe Verica Rupčić.

Do trenutka posjete još nije rođena prva beba u ovoj godini, no gošće su zato radost podijelile s majkom male Đurđevčice Lore, koja je rođena posljednja u 2019. godini.

Inače, tijekom 2019. godine u koprivničkoj bolnici je bilo 784 poroda, od kojih deset blizanačkih te je rođeno 794 beba – 389 djevojčica i 405 dječaka.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!