PRESTIŽNE NAGRADE Podravcima dokaz da dobro rade posao

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KOPRIVNICA – Koprivnica će proteklu 2019. godinu pamtiti kao iznimno uspješnu godinu i to ne samo zbog brojnih aktivnosti već i po osvojenim nagradama. Naime, Koprivnica, kao kontinentalan grad osvojila je čak dvije nagrade za turizam.

FOTO TZ KOPRIVNICA

– Što se tiče kontinentalnih destinacija, prva nagrada bila je od Večernjaka i njegove patrole. Ta nam je promocija itekako dobrodošla, ne samo nama u Turističkoj zajednici, već i Gradu Koprivnici da radimo još više na razvoju turizma koja je inače nerazvijena gospodarska grana, ne samo u našem kraju, već u cijeloj kontinentalnoj Hrvatskoj. Jako je teško raditi pravi komercijalni turizam, ali evo, Koprivnica je pokazatelj kako se ipak može – kazao je Renato Labazan, direktor Turističke zajednice Grada Koprivnice. Druga nagrada koju je dobila Turistička zajednica Grada Koprivnice vrhunac je rada jedne takve institucije, i to ne samo u kontinentalnom dijelu zemlje, već općenito u turizmu u Hrvatskoj, uključujući Jadransku obalu.

FOTO TZ KOPRIVNICA

-Riječ je o potvrdi kako je Renesansni festival konačno proglašen najboljom manifestacijom u Hrvatskoj – ponosan je Labazan.

Zasigurno je važna činjenica da je jedan kontinentalni grad u središnjoj Hrvatskoj osvojio ove prestižne nagrade, što je svakako dokaz kako cijela Lijepa naša ima bogatstva koje je nužno plasirati domaćim, ali i inozemnim turistima. (Filip Belošević)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!