HREBAK UZVRAĆA Vanja, prespavala si četiri godine u Saboru!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Nije trebalo dugo čekati reakciju Darija Hrebaka na niz primjedbi bjelovarskih SDP-ovaca na njegov račun, izrečenih na jutrošnjoj konferenciji za medije. Podsjetimo, optužili su ga za loše raspolaganjem novcem građana koje se, prema njima, očitovalo na nizu primjera, kao što su prodaja Elektrometala – Distribucije plina, uzimanje odvjetničkog tima za poslove vezane uz Bjelovarski sajam, najavu prodaje udjela u toj tvrtci, odustajanje od izgradnje VI. OŠ i dr. Nedugo nakon što su zaključke sa pressice objavili mediji, Hrebak se oglasio na svom Facebook profilu, obraćajući se direktno SDP-ovcima.

-Kako vas samo nije sram!? Elektrometal je propao dok ste vi bili na vlasti. I sad izvrćete istinu. Lažima želite uništiti naš projekt transparentnosti jer vam smeta, jer znate da nećete više moći muljati ako se transparentnost proširi Hrvatskom. Antikorupcijska deklaracija SDP-a vrijedi manje od potrošenog toaletnog papira, odnosno vrijedi točno 263 000 kuna stipendije koju je Bero primio kao poklon i vrijedi svih vaših uhljebljivanja po županijskim institucijama. Znam da vas žulja ta transparentnost. Žulja jako puno ljudi u Hrvatskoj. I zato sam ponosan na taj projekt. Nagovorite župana, s njim ste na vlasti, pa to isto učinite u županiji i sajmu. Dok to ne učinite, nemate šta pričati o borbi protiv korupcije – piše među ostalim Hrebak.

U svom Facebook manifestu posebno se osvrće na Bjelovarski sajam.

-Sajam vas žulja…Znam… Možda i zato jer sam tražio direktora da nam dostavi informaciju da li je istina da vaš predsjednik županijske organizacije nije plaćao tom istom sajmu štandove. Možda zato kritizirate transparentnost? Možda vas zato žulja? – pita Hrebak, nadalje se direktno obraćajući šefici bjelovarskih socijaldemokrata Posavac i gradskom vijećniku Nekvapilu.

-Vanja, misliš da su građani zaboravili da si prespavala 4 godine u Saboru? Neno, misliš da su građani zaboravili da je za vrijeme mandata SDP-a propao Elektrometal i da si šutio tada? I za kraj, mislite da su građani zaboravili da je vaš županijski predsjednik Tihomir Jaić promijenio hrpetinu stranaka? Od seljaka, nezavisnih seljaka, demokrata, liberala, a sad je socijaldemokrat koji još jedino nije bio u HDZ – u. Vjerojatno zato što ga tamo nisu htjeli. Zar zato niste doveli svog predsjednika Jaića na ovu konferenciju da priča o podvojenim ličnostima i svim strankama koje je promijenio!?  – kaže Hrebak, podsjećajući da je SDP tijekom četiri godine na vlasti imao priliku pokazati što može i zna.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!