V. POSAVAC OPLELA PO HREBAKU On je podvojena ličnost!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Bjelovarski SDP-ovci organizirali su pressicu u znaku pitanja gospodari li odgovorno Dario Hrebak novcem Bjelovarčana. I na spomenuto pitanja ponudili svoj odgovor – odlučno ne. Hrebaku zamjeraju, kažu, i nedosljednost.

-Već tjednima svjedočimo tome kako Dario Hrebak na nacionalnoj razini priča jedno, dok na lokalnoj imamo potpuno drugačiju situaciju. Dok na nacionalnoj razini napada HDZ i ističe sebe kao primjer zbog transparentnosti, na lokalnoj razini je u čvrstoj koaliciji s tim istim HDZ-om. Ili nema jasnog smjera ili je on podvojena ličnost – kazala je predsjednica bjelovarskog SDP-a Vanja Posavac.

U kritikama na račun Hrebaka stranačkoj se šefici pridružio i gradski vijećnik Nenad Nekvapil koji Hrebaku zamjera čitav niz poteza – od najave prodaje gradskih udjela u Bjelovarskom sajmu, do angažiranja odvjetničkog ureda za obavljanje gradskih poslova vezanih upravo uz sajam.

-To je podcjenjivanje zaposlenika Gradske uprave. Mi svi znamo da Grad ima odličnu pravnu službu i mislim da nema potrebe da se iznajmljuju odvjetnički uredi i plaćaju druge odvjetničke usluge – kaže Nekvapil koji je naglasio kako se SDP protivi prodaji udjela u Bjelovarskom sajmu iza koje, smatraju, zapravo stoji HDZ. Usporedili su to s propuštanjem kupovine Elektrometala distribucije plina, što drže još jednim lošim gospodarskim potezom. K tome, SDP traži da se Grad kreditno zaduži zbog izgradnje VI. osnovne škole. (stm)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!