SRETNO, DJEVOJKE! Rukometašice Bjelovara noćas putuju u Izrael

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Rukometašice ŽRK Bjelovara noćas putuju u Izrael gdje ih u drugom kolu Challenge Cupa očekuje ekipa Maccabi Rishona iz Tel-Aviva. Obje utakmice igrat će se ondje, prva je na rasporedu u petak, 31. siječnja, a druga dan kasnije. Trener bjelovarskih rukometašica Hrvoje Cikoja otkriva kako je atmosfera u ekipi odlična, a dobro su i proučili Izraelke uoči nadolazećih okršaja.

-Na internetu nema baš puno njihovih utakmica, ali iz tih nekoliko koje smo pogledali smo stekli određeni dojam. Ono što mogu reći je da su Izraelke nešto niže pa mislim da bi nam trebalo biti lakše igrati protiv takve ekipe, ali to je sport i nikad ništa nije 100 posto sigurno – kaže Cikoja.

Dobra vijest je i što se u igru vraćaju Schuster, Guskić, Tvorić i Dragišić koje su već neko vrijeme bile izvan stroja zbog ozljeda.

-Fokusirani smo samo na Maccabi i na te dvije utakmice. Cure su spremne i trenutno nas ništa drugo ne zanima – poručuje Cikoja.

Ekipu nije obeshrabrio niti poraz od Podravke prošlog vikenda u 13. kolo HRL-a. Utakmica je nakon 60 minuta završila u korist Podravke, a konačni rezultat bio je 24:37.

-Bilo je to očekivano. Odradili smo što smo trebali. Prvo smo poluvrijeme još dobro izgledali, ali se nažalost u nastavku razlika povećala – kaže Cikoja, dodajući kako ipak nije sve crno.

-Dao sam priliku svim igračicama da igraju protiv velike Podravke jer znam koliko im to znači. Nitko se nije ozlijedio, cure su dobro raspoložene, čak smo uspjeli prodati i par dobrih lopti što me posebno veseli – kaže Cikoja.

Bjelovarske rukometašice, potvrđuje, u Izrael odlaze s puno nade i optimizma i vjerom kako će se kući vratiti s dobrim vijestima za svoje navijače. Sretno im! (Filip Belošević)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!