VOZAČI, OPREZ “Plavci” kreću u akciju

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Iz policije upozoravaju sve vozače kako će i ovoga vikenda postrožiti kontrole na prometnicama. Kao i u mnogim ranijim akcijama, i ovoga vikenda „plavci“ će posebno računa voditi o prekršajima koje zovu „glavnim ubojicama u prometu“ – vožnji pod utjecajem alkohola, prekoračenju dopuštene brzine, nekorištenju sigurnosnog pojasa i te korištenju mobitela u vožnji, a posebnu će pozornost usmjeriti na vozače mopeda, motociklisti i bicikliste. Pojačani nadzor trajat će od 31. siječnja do 2. veljače.

K tome, iz PU Bjelovarsko-bilogorske poručuju kako će 31. siječnja usmjeriti svoje aktivnosti u prvom redu na nadzor i sankcioniranje nekorištenja sigurnosnog pojasa u vozilima tijekom vožnje i nepropisnog korištenja mobilnih telefona za vrijeme upravljanja vozilom.   
-I ovom prilikom molimo sve sudionike u prometu da poštujući prometne propise vode brigu o svojoj i sigurnosti drugih sudionika u prometu, te da svojim pozitivnim ponašanjem pridonesu povoljnom stanju sigurnosti – poručuju iz policije.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!