STIGLE KUĆI Bjelovarske rukometašice neće dugo odmarati, već prekosutra slijedi novi ogled

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Dojmovi nakon odličnog sportskog vikenda ne jenjavaju. Mnogi će se složiti kako slobodno možemo reći da smo ponosni što imamo ovakav Ženski rukometni klub u svom gradu. Naime, Bjelovarčanke su minulog vikenda bile u dalekom Izraelu na gostovanju kod Maccabi Rishon Leziona i bile su bolje ukupnim rezultatom 56:46 te su izborile plasman u četvrt finale Challenge Cupa. Prva utakmica odigrana je u petak, 31.siječnja.

-Dosta tvrda i gruba utakmica koja je mogla otići u oba smjera. U jednom trenutku smo mi vodili 4,5 razlike, a u drugom su već tu prednost imale cure Maccabia. Suci su dozvolili izuzetno grubu igru, a što se tiče naše strane, imali smo dosta grešaka i promašili smo nekoliko sedmeraca – kazao je za Klikni.hr trener ŽRK Bjelovar Hrvoje Cikoja nakon prve odigrane utakmice koja je završila rezultatom 23:25 za Maccabi Rishon.

Druga utakmica odigrana je u subotu, 01. veljače, a  Bjelovarčanke su od samog početka preuzele kontrolu i već su na polovici susreta imale 10 golova prednosti. Nakon toga su u drugom dijelu samo održavale tu prednost i na kraju stigle do rezultata od 21:33, što je bilo i više nego dovoljno za prolazak u četvrtinu finala.

FOTO: MIHAELA GAVRIĆ

-Uspjeli smo proći dalje. Sljedeća utakmica u sklopu Challenge Cupa je krajem drugog mjeseca, a protivnika ćemo saznati sljedeći tjedan. Odlično smo odradili posao, ponosan sam na cure i zasluženo idemo dalje – tim je riječima trener Cikoja opisao drugu utakmicu. Nakon zasluženog odmora, cure se moraju prebaciti i spremiti za nastavak regularnog dijela natjecanja, jer im je već prekosutra, dakle u srijedu 05. veljače na rasporedu utakmica protiv Dalmatinke, dok će u subotu, 08. veljače zaigrati protiv Čakovčanki, odnosno kluba Zrinski.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!