SPORTSKI PLES Bjelovar ima nove državne prvake

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

SPLIT – Bjelovarski plesni par Borna Kovačević i Petra Filipan, članovi ŠPK H-8, državni su prvaci u standardnim plesovima i kategoriji mlađih osnovaca. Sjajan rezultat ostvarili su na državnom prvenstvu za parove, pojedince i formacije koje je održano u Kaštel Sućurcu kod Splita. Na natjecanju u organizaciji Hrvatskog sportskog plesnog saveza, kojemu je domaćin bio Plesni klub ”Lolita”, sudjelovalo preko 200 natjecatelja iz 18 klubova, a sjajne rezultate ostvarili su i drugi bjelovarski predstavnici. Leon Grgić i Larisa Trgovac osvojili su sedmo mjesto dok su Filip Dujmović i Sara Haistor bili osmi.

U pojedinačnoj kategoriji u velikoj konkurenciji državna prvakinja Ramona Pečar je, također među mlađim osnovcima, osvojila prvo mjesto, zlatnu medalju i pokal.

U velikoj konkurenciji u polufinale su se plasirali Ameli Koščak Vukobrat, Jan Bradić i Vanesa Račan, dok se Iva Horvat i Petra Srebrenović iz četvrtfinala nisu uspjele plasirati u daljnja kola.

U klubu napominju kako su iznimno zadovoljni postignutim rezultatima i zahvaljuju Gradu Bjelovaru na velikoj podršci i potpori odlaska na državno prvenstvo. Slijedeće natjecanje koje je pred njima je državno prvenstvo u latinsko -američkim plesovima koje će se održati u Samoboru, a nakon toga slijedi ”Trofej grada Bjelovara” 28. ožujka  kada će se obilježiti i 40 godina imena H-8.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!