ČEKA SE POTVRDA VIJEĆA Gradski Odbor za branitelje dobiva novog predsjednika

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Na nadolazećoj sjednici bjelovarskog Gradskog vijeća, koja je zakazana za utorak, gradski Odbor za hrvatske branitelje i njihove obitelji trebao bi dobiti novog predsjednika. Na dnevnom redu je donošenje rješenja kojim bi dosadašnji predsjednik Igor Crnomarić i službeno trebao biti razriješen sa spomenute dužnosti, dok na njegovo mjesto dolazi dosadašnji član Odbora Željko Dragašević.

FOTO Ustupio Štefan Brajković

Podsjetimo, Igor Crnomarić sam je podnio ostavku još prošle godine, nakon što se sukobio s jednim zaposlenikom Gradske uprave te zbog toga naišao na osudu javnosti. Članovi odbora prvo su odbili njegovu ostavku, no kako je on inzistirao na povlačenju, na koncu je odlučeno kako će ostavka biti prihvaćena, dok će Crnomarić nastaviti sudjelovati u radu Odbora kao njegov član.

Željko Dragašević, koji bi Crnomarića trebao zamijeniti na čelu Odbora za branitelje je, inače, istaknuti član lokalne braniteljske zajednice. Šef je bjelovarsko-bilogorske HVIDR-e te član Udruge veterana 7. gardijske brigade PUMA.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!