ODVAŽNO ZA HRVATSKU Totgergeli otkriva ključ Plenkovićeve pobjede

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

-Programom koji je predstavio i ljudima koje je okupio, Andrej Plenković je pokazao da HDZ ostaje na svom izvornom putu, putu dr. Franje Tuđmana. Program je zaista sadržajan, utemeljen na našim tradicionalnim demokršćanskim i narodnjačkim načelima, uključiv, moderan i, ono što je najvažnije, dobar temelj za pobjedu na budućim parlamentarnim izborima – smatra Miro Totgergeli, šef HDZ-a Bjelovarsko-bilogorske županije, koji je, zajedno s još nekolicinom županijskih HDZ-ovaca ovoga vikenda bio na predstavljanju Plenkovićeva programa za unutarstranačke izbore. Plan je to na 36 stranica kojemu je njegov autor dao naziv „Odvažno za Hrvatsku“, a podijelio ga je u četiri cjeline, koje su ujedno i četiri glavna stupa za budući rad stranke. To je, prije svega, domoljublje i promicanje nacionalnih interesa, potom obiteljske vrijednosti i demografska revitalizacija, pravedna i učinkovita država te razvijena Hrvatska. No, u čitavoj priči, smatra Totgergeli, najvažniji su – ljudi.

-Ljudi koji su uz predsjednika Plenkovića kandidati za najodgovornije funkcije u stranci jamac su vjerodostojnosti tog programa – kaže naš sugovornik, koji sam Plenkovićev program smatra konzistentnim i sveobuhvatnim.

-U programu posebno mjesto zauzima Domovinski rat koji je na neki način ishodište moderne i slobodne Hrvatske države, te hrvatski branitelji koji su je svojom žrtvom stvorili. Vrijednosti desnog centra, naš identitet, običaji, povijest, vjera i kultura su temelj za sigurnu, modernu i dinamičnu Hrvatsku koja nije isključiva i podijeljena, Hrvatsku koja može ostvariti sve svoje potencijale i Hrvatsku u kojoj će svi njeni građani moći ostvariti svoje osobne i obiteljske ciljeve. Mislim da to na neki način sublimira program Andreja Plenkovića i vjerujem da će to naši članovi prepoznati kako bi HDZ ostao najsnažnija politička opcija u Hrvatskoj – poručuje Totgergeli koji je uvjeren kako, kad je riječ o unutarstranačkim izborima, za većinu članova HDZ-a u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nema nikakvih dvojbi.

-S obzirom da sam i osobno dao podršku predsjedniku Plenkoviću i prihvatio biti koordinator njegovog tima u našoj županiji, okupio sam gotovo sve naše predsjednike općinskih i gradskih odbora koji su dali podršku Andreju Plenkoviću za novi mandat, zato ne dvojim da će i naši članovi to prepoznati jer čak i oni koji kritički ili bolje rečeno kritizerski govore o njemu, na kraju ipak potvrđuju da je on najbolji premijer i najbolji kandidat za premijera, pa prema tome i za predsjednika HDZ-a – poručuje Totgergeli.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!