OPORBA HREBAKU Prvo ispuni obećano, a onda najavljuj nove projekte!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Dogradnja škole u Ždralovima, projekt Life, poslovna zona u Velikom Korenovu, zatvoreni bazen, rehabilitacijski centar Mali svemir, stadion na mjestu kojeg je još uvijek blato, projekti su koje je bjelovarski gradonačelnik obećao, a još uvijek nije ispunio, spočitnula mu je oporba na press konferenciji “Nova obećanja Djeda Božićnjaka iliti bjelovarskog gradonačelnika Daria Hrebaka”. Za neke od tih projekata je već napravljena dokumentacija koju su platili građani Bjelovara, a iako nisu gotovi, gradonačelnik megalomanski najavljuje novi – Terme Bjelovar iako se ne zna je li temperatura na istraženoj bušotini dovoljna za to. Dariu Hrebaku oporbenjaci stoga savjetuju da uči od onih koji imaju toplice.

-Bilo bi lijepo da ode u Varaždinske ili Krapinske Toplice sa županom Kolarom koji bi mu mogao objasniti na koji način funkcioniraju toplice i na koji način se to može kvalitetno napraviti, a ne da se ulazi u projekte upitnog sadržaja i izvođenja – rekao je SDP-ov Nenad Nekvapil. 

Nejasno je bjelovarskoj gradskoj oporbi zašto se planiraju istražiti još dvije bušotine, ali im je jasno da će Terme Bjelovar na sjednici Gradskog vijeće od njih dobiti crveni karton. Najavila je to Bajsova Mirjana Horvatić.

-Mi kao oporba nećemo podržati Terme Bjelovar jer smatramo da ima jako puno kapitalnih projekata koji nisu završeni do sada, a ovo je zadnja godina mandata i oni će ostati nezavršeni – rekla je Horvatić. Projekti se provlače od proračuna do proračuna, a dizalica nema. Prvo završi ono što si započeo, a onda najavljuj nove projekte, poručila je oporba Dariu Hrebaku.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!